Hesabına dön

WORDLETR · HESAP VE VERİLER

Hesabını sil.
Kontrol sende.

WordleTR hesabını ve hesabına bağlı verileri buradan kalıcı olarak silebilirsin. Web ve mobil uygulama hesabın için aynı işlem geçerlidir.

SİLMEDEN ÖNCE

Verilerine ne olur?

  • Hesabın ve kişisel bilgilerin silinir.

    Oyuncu adın, e-posta adresin, şifre kaydın ve bağlı Google kimliğin kaldırılır. Tüm cihazlardaki oturumların kapatılır.

  • Solo ve günlük oyun geçmişin silinir.

    Hesabına bağlı tahminler, sonuçlar ve kişisel oyun geçmişi kaldırılır. İlerlemen ve rozetlerin geri getirilemez.

  • Ortak kayıtlarda adın anonimleştirilir.

    Diğer oyuncuların maç geçmişini korumak için ortak maç, bildirim ve ilgili moderasyon kayıtları “Silinen oyuncu” adıyla tutulur.

Yedeklerdeki veriler anında kaldırılmaz. Şifreli yedekler 7 günlük ve 4 haftalık saklama politikasına tabidir.

Gizlilik ve veri saklama

Hesabına erişemiyor musun?

Şifreni yenileyebilirsin. Google ile açılan hesabın varsa Google ile giriş yap. Yardım için destek@wordletr.com adresine yazabilirsin.

HESAP SİLME

Önce hesabına giriş yap.

Yalnızca sana ait bir hesabı silebilirsin. Uygulamada kullandığın hesapla giriş yap.

Şifremi unuttum

Giriş yapmak hesabını silmez. Sonraki adımda ayrıca onay vermen gerekir.

Uygulamayı cihazından kaldırmak hesabını silmez. Hesap silme işlemi bu sayfadan onaylandığında uygulanır.